Top Ad unit 728 × 90

Garcinia Cambogia Veda

Η αποζημίωση της οικογένειας Αρναούτη από την οικογένεια Παντελίδη και η φωτογραφία ντοκουμένο από το διαλυμένο αυτοκίνητο!


Για ολα τα παλαβά που γράφονται για εκείνη και την Μίνα, την κόρη της… Κανένας δεν την
φωνάζει Μυρσίνη στην Μυτιλήνη. Και τι δεν άκουσε η γυναίκα… οτι την επισκέφθηκε λένε οι Μινχάουζεν, ο αδελφός του Παντελίδη στο νοσοκομείο…»Έλα Χριστέ και Παναγία, ούτε ζωγραφιστούς δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους, ούτε τηλέφωνο δεν μας έχουν πάρει, ούτε και θέλουμε, τί να μας πούνε…» ,λέει στο Youweekly.gr φίλη της Μίνας, που είναι συνέχεια στο πλευρό της μάνας και συνεχίζει: «Τι να λέμε… ειδικά Πέμπτη και Παρασκευή γινόταν χαμός στο νοσοκομείο. Η Μίνα δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους γιατρούς, έκλαιγε, φώναζε, έβριζε! Το κορίτσι ασυναίσθητα ακόμη δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, θα δεχόταν επισκεψεις; Μιλαμε για ηλιθιότητες, οχι αστεία!». Τώρα, όσο για την υγεία της Μίνας, καθε μέρα πάει και καλύτερα, αλλά…

Σύμφωνα με πληροφορίες ,οι γιατροί επέλεξαν το μέτρο της καταστολής γιατί η νεαρή κοπέλα ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, δημιουργώντας ανησυχία ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.
Όπως εξηγούν οι γιατροί, η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε τέτοια περιστατικά βαριά, όπως της Αρναούτη, που παρέμειναν επί μακρόν στη ΜΕΘ σε καταστολή. «Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου γύρω του», εξηγεί γιατρός της ΜΕΘ.

Οι γιατροί, ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξαν να προχωρήσουν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της 30χρονης, καθώς όπως λένε είναι πιο «εύκολη» και έτσι μπορούν να γίνουν πιο ομαλά τα επόμενα δύσκολα βήματα για τη νεαρή κοπέλα.


Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη δίχνει τα δόντια του στην οικογένεια Παντελίδη και σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά…

Ο κ.Κολέτης έριξε μία βόμβα μεγατόνων! Αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη έχει διορίσει δικούς της τεχνικούς συμβούλους, κι εδώ δώστε μεγάλη βάση… Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Μίνας Αρναούτη και της οικογένειας της, σε τίποτα δεν συμφωνούν με τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας Παντελίδη.

Συμπέρασμα του Youweekly.gr:  Από αυτό το σημείο νομίζουμε πως θα ξεκινήσει ένας αμίληκτος δικαστικός πόλεμος γιατί προφανώς η στόχευση των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη, είναι να αποδείξουν ότι για το ατύχημα έφταιγε η κακή κατασκευή του δρόμου και από την άλλη μεριά η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη, θέλει να αποδείξει για το ατύχημα προφανώς εικαζουμε εμείς, έφταιγε ο Παντελής Παντελίδης που ήταν ο οδηγός του οχήματος! Τουλάχιστον αυτά καταλάβαμε εμείς απο τις δηλωσεις του δικηγόρου…

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:


Τι απαντάει μεγαλοδικηγόρος… Πόσα λεφτά πρέπει να πάρει από την οικογένεια Παντελίδη, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη; 

«Δεν ξέρω, τι θα κάνει ο συνάδελφος,αλλά εγώ αν ήμουν δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου θα διεκδικούσα τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ για την Αρναούτη και 500.000 για την Κυριάκου».

Και συνεχίζει στο Υouweekly.gr o μεγαλοδικηγόρος: «Πρώτα από όλα, θα προσπαθούσα να τις εκπροσωπήσω και τις δυο και επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, θα προσπαθούσα με έναν συνάδελφο να είχαμε κοινή γραμμή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα δυο κορίτσια να λένε τα ίδια και πάνω απο ολα την αλήθεια, η οποία ετσι κι αλλιώς θα αποδειχθεί απο την αδιάψευστη μέθοδο του DNA της αστυνομίας».
Ρωτάμε τον δικηγόρο από πού πηγάζει το χρηματικό ποσό της διεκδίκησης και το ύψος του…
» Ειναι απλό: αν οι τοξικολογικές εξετάσεις αποδείξουν οτι ο Παντελίδης οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ, αυτό θα συνεπάγεται την de facto ευθύνη του τροχαίου, άρα και την ευθύνη βλαβών των συνεπιβάτιδων του, αν υπολογίσουμε την ταχύτητα, την σφοδρότητα, τις βλάβες τον κοριτσιών και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας του Παντελίδη, ειναι βέβαιο οτι μιλάμε για τεράστιες αποζημιώσεις.»

Ρωτάμε τον δικηγόρο, και αν οι τοξικολογικές δείξουν οτι δεν υπήρχε αλκοόλ ή οποία αλλη ουσία στο αιμα του Παντελίδη τι γίνεται τοτε;

«Απλά τοτε πάμε σε διπλή αποζημίωση, διεκδικούμε και απο την οικογένεια Παντελίδη λόγω παραβίασης του ΚΟΚ και ριψοκίνδυνη οδήγηση που οδήγησε στο τροχαίο και εναντίον της ασφαλιστικής που είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο του Παντελίδη. Τωρα θέλω την προσοχή σας, αν η ασφάλεια του Παντελίδη ήταν μικτή και ο Παντελίδης απο τις εξετάσεις αποδειχθεί νηφάλιος τότε και η οικογένεια Παντελίδη και τα 2 κοριτσάκια διεκδικούν τεράστια ποσά απο την ασφαλιστική. Αν ομως οι εξετάσεις δείξουν οποιοδήποτε ουσία πάνω απο το όριο τότε η ασφαλιστική δεν πληρώνει τίποτα.»

Πόσο θα κρατήσει η ιστορία των αποζημιώσεων και των δικαστηρίων αν δεν υπαρχει συμβιβασμός;

«Πανω απο 5 έως 7 χρόνια υπολογίζω, αλλά στο τέλος οτι και να γίνει τα 2 κορίτσια θα δικαιωθούν ειμαι έβαιος, γιαί είναι τα αθώα θύματα ενός τροχαίου που θα τις στοιχειώνει για μια ζωή και το δικαστήριο ειναι πάντα με τα θύματα, ιδιαίτερα όταν προέρχονται απο φτωχές οικογένειες. Θα συμβούλευα την οικογένεια Παντελίδη να συμβιβαστεί αν το ποσό που θα ζητήσουν οι δυο οικογένειες των κοριτσιών ειναι λογικό»

Προσπαθήσαμε στο Υouweekly.gr να εκλαικεύσουμε την συζήτηση που είχαμε με τον κορυφαίο δικηγόρο των Αθηνών προκειμένου να γίνουν απλά και κατανοητά σε όλους, όλα εκείνα που μπερδεύονται με γρίφους δικονομίας. Πώς μας τα είπε ακριβώς και πώς τα μεταφράσαμε…
«Ευθύνη βαρύνει άλλον τον οδηγό….αν ο υπόχρεος σε αποζημίωση οδηγός κάτοχος αποβιώσει είτε στο ίδιο το ατύχημα,είτε εξάλλου γεγονότος ,τοτε υποχρέωση προς αποζημίωση αποτελούσα την παθητική πλευρά της περιουσίας τους μεταβιβάζεται στους κλήρονόμους του θανόντος εκ του νόμου η εκ διαθήκης ΑΚ1710 ΕΠ».

Ωστόσο μία φωτογραφία ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω και να επιβεβαιώσει -ίσως- τις υποψίες της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, ότι δηλαδή, δεν ήταν οδηγός ο γιος της αλλά κάποιο από τα δύο κορίτσια (Δείτε εδώ τι έλεγε η μητέρα του)

Βλέποντας την φωτογραφία από ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο του 33χρονου τραγουδιστή μας δημιουργήθηκε ένα τεράστιο ερώτημα! Ο αερόσακος του συνοδηγού, όπως διαπιστώνεται στην παρακάτω φωτογραφία είναι γεμάτη αίμα! Πως από την στιγμή που η συνοδηγός, Φρόσω Κυριάκου δεν είχε αιμορραγήσει, ο αερόσακος του συνοδηγού είναι «βουτηγμένος» στο αίμα;
Πηγή: youweekly.gr
Η αποζημίωση της οικογένειας Αρναούτη από την οικογένεια Παντελίδη και η φωτογραφία ντοκουμένο από το διαλυμένο αυτοκίνητο! Reviewed by kamikaze.gr on 15.3.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikaze.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikaze.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.